12.2.15

Micos i Girefes a la fruiteria

ANEM A LA FRUITERIA

Un cop introduits els làctics, hem treballat l'alimentació dels micos i de les girafes un cop ja han crescut. Els micos mengen fruita i les girafes fulles....així que hem aprofitat per sortir a la fruiteria del nostre barri a veure quantes classes de fruites hi trobem, i si existeixen fulles que nosaltres poguem menjar.





ELS MICOS I LES FRUITES

Hem trobat un munt de fruites diferents!!!
Quina sorpresa més gran en arribar a la fruiteria i veure la quantitat de colors que hi havia, i l'oloreta tant bona que feia. Després, el senyor botiguer, el David, ens ha ensenyat moltíssssssimes fruites de mil colors: pomes, peres, kiwis, taronges, mandarines, maduixes....
Un cop hem tornat a la nostra classe, la senyoreta Ana ens les ha deixat olorar, tocar i fins i tot tastar. Després hem fet camins convinant algunes d'aquestes per fer sèries matemàtiques....mireu que bé ens ho hem passat.






LES GIRAFES I LES VERDURES


En tornar de la fruiteria amb un bon grapat de verdures hem volgut comprovar com si erem capaços de fer menjar per girafes. Quan hem començat a desfullar enciams, bledes, espinacs, porros, cols....ens hem adonat que.....quina sorpresaaaa nosaltres també mengem fulles en amanides, plats de verdura... Ara si que sóm girafes de veritat!!!